Over ons

Wie zijn wij

Bij Bract staat kwaliteit voorop. Wij helpen doormiddel van persoonlijke benadering en ondersteuning. Op ons kantoor werken meerdere bewindvoerders met vele jaren ervaring in de schuldhulpverlening en maatschappelijk werk. Deze combinatie zorgt ervoor dat we ons goed in onze cliënten kunnen verplaatsen en direct de schulden proberen te regelen. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak en kunnen dus op elke locatie naar keuze afspreken.

 

Wij werken samen met meerdere instellingen in en rondom Amsterdam. Wij zijn bekend bij onder andere het Leger Des Heils, HVO Querido, SEZO, Puurzuid, Cordaan, BG Wonen, Madizo, Humanitas, Gemeente Kredietbank Amsterdam en nog meer. Doordat wij nauw samenwerken met de maatschappelijk werkers en schuldhulpverleners kunnen wij onze client nog beter van dienst zijn. 

Kwaliteit

Bract Financial Care is een professioneel bewindvoerderskantoor. Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging van de NBPB. Op de website van de NBPB kunt u meer informatie en nieuws vinden over beschermingsbewind. De NBPB houdt toezicht op de werkwijze en kwaliteit. Tevens dienen de bewindvoerders meerdere cursussen per jaar te volgen om de kennis op peil te houden. De bewindvoerders voldoen aan alle scholingseisen en nodige werkervaring.

 

Jaarlijks dient er ook een rekening en verantwoording ingediend te worden bij de rechtbank. De rechtbank controleert de verantwoording en dient er een controle uitgevoerd te worden in de dossiers door een externe accountant. Ook dit accountantsverslag wordt ter controle ingediend bij de rechtbank. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat uw administratie en financiën in goed handen zijn.

 

Alle informatie is terug te vinden op NBPB.nl. Klik op deze link om NBPB.nl te bezoeken.